0
Not a bug

Invalid column name for DB Connector when the column name has a hyphen

Carol Wapshere 4 years ago updated by anonymous 4 years ago 5

I have configured an IdB 5.0.4 DB connector for a SQL table. It is complaining about a column with a "-" in the name:


"Invalid column name 'NUWorkflow'. Invalid column name 'GUID'."


In fact the column name is 'NUWorkflow-GUID' which has been successfully identified by the schema retrieval.

Affected Versions:
Fixed by Version:

Answer

Answer

My mistake! I also used the column name in the WHERE clauses and didn't put square brackets around it. Thanks for testing!

Under review

Hi Carol,


Could you be more specific about it complaining? Which operation is failing and where is the error displayed? I've just tested this locally with a SQL table containing the column [NUWorkflow-GUID] and was able import entities up to the adapter level and then fetch them via LDAP.

It's when I try to run a Full Import of the connector. The error is displayed in the IdB UI, on the connector page.

Thanks for the clarification. As I said I can't reproduce this locally, and I can't even find the error message anywhere in the source code. Does the error appear in the logs as well? Could you please attach part or all of the relevant logs, or barring that a screenshot/photo of the error on the UI?

Answer

My mistake! I also used the column name in the WHERE clauses and didn't put square brackets around it. Thanks for testing!

Not a bug

Good to hear you solved it!